Бени и Тома – една запомняща се сватба във Варна

с Няма коментари

Бени и Тома – една запомняща се сватба във Варна

Да снимам сватба във Варна за мен беше една чудесна възможност. Възможност да видя сватбената фотография през призмата на едно ново място с различното усещане, което то носи. Голяма част от младоженците биха искали тяхната сватба да е различна, каквото и да се крие зад това определение. Но истината е, че и фотографите обичат да снимат „различни“ сватби. Международната регата, която предстоеше да се проведе в дните след сватбата предостави точно такъв различен декор за сватбените снимки на Бени и Тома. Първоначално регатата не беше в плановете, които правихме с младоженците. Тя дойде като допълнителна възможност. Възможност, която използвахме максимално.

Бени и Тома - сватба във Варна

Бени и Тома - сватба във Варна

Бени и Тома - сватба във Варна

 

Когато природата пожелава  „Да Ви върви по вода !“

Поливането на вода за късмет отдавна е намерило място  в народните традиции. Родителите на младоженците винаги им поливат вода, когато  излизат от семейния дом на път за ритуалната зала. Когато обаче вода полива природата, тя не се задоволява с едно менче. На сватбата на Бени и Тома на няколко пъти се изливаше такъв дъжд, че разбрах какво е във Варна да вали силно. Между тези моменти на пороен дъжд природата компенсираше с една невероятно красива светлина за снимки. И тук е мястото да изкажа моята благодарност към младоженците, кумовете и шаферките, че дори когато беше ясно че до няколко минути ще ни връхлети поредният порой всички запазихме самообладание и успяхме да направим едни прекрасни снимки.

Бени и Тома - сватба във Варна
Да Ви върви по вода!
Бени и Тома - сватба във Варна
Една снимка, която говори повече от хиляди думи…
Бени и Тома - сватба във Варна
Въпреки дъжда настроението е на ниво… 🙂
Още запомнящи се моменти…
Бени и Тома - сватба във Варна
Решителността на кума не оставя никакви шансове обувката да остане ненамерена.

 

Бени и Тома - сватба във Варна

Тук е момента да споделя и една сватбена фотография, която е сред любимите ми за сезон 2016 година. Определено най-добрата снимка на шаферки, която съм правил.

Един мой личен критерий за успех е колко непринудени, лични и трогателни мигове ще успея да запечатам на една сватба. Те рядко са на подходящото за снимаме място и не са в перфектна композиция. Но имат нещо изключително – те са истински… и са редки. Затова съм особено щастлив, когато мога да ги запазя за младоженците. Вярвам, че за тях те имат изключителна емоционална стойност, която само ще расте с времето. Точно такъв е случаят с онзи кратък миг между баща и дъщеря в който думите просто са излишни.

 

 

 

Бени и Тома - сватба във Варна
Един „откраднат“ миг между булката и баща и
Бени и Тома - сватба във Варна
Магията на първия сватбен танц
Селекция на младоженците

В следващата галерия Ви представям селекцията на Бени и Тома. Това са снимките, които те си избраха за прецизна обработка и печат. Към тази тяхна селекция съм добавил няколко момента, които аз бих искал да имат.

Кликнете върху снимките от галерията за да ги разгледате на цял екран. Можете да ползвате стрелките на клавиатурата или мишката за да преминете към предишната или следващата снимка от галерията. Приятно гледане!

Сватбата на Бени и Тома – факти за протокола

Сватбеното тържество беше около басейна на хотел „Бриз 2“, което за сватба във Варна се оказа едно предпочитано решение.

За доброто настроение на гостите се погрижи  DJ Plamen (Пламен Иванов).

В заключение бих искал да благодаря на Бени и Тома, за това че ме избраха за техен сватбен фотограф и за отношението, което имаха от първата среща до самия край на сватбата. Благодаря Ви, за мен беше удоволствие!

 

Ако се интересувате от актуалните предложения на KokoFresha Photography за сватбена фотография, моля последвайте връзката по-долу:

Актуални предложения за сватбена фотография от KokoFresha Photography

 

Оставете коментар