"Моите BG пейзажи" - плакат
Плаката на изложбата

„Моите BG пейзажи“ – първата ми самостоятелна фотографска изложба

В творческото развитие на всеки автор първата самостоятелна изложба е нещо специално. Фотографията не прави изключение и когато дойде времето за първата ми самостоятелна изложба, имах възможността лично да се убедя в това. Кръстих  я „Моите BG пейзажи“, защото първия показ пред публика е може би най-подходящия момент да покажеш своя поглед и своя стил.

Изложбата включва 39 фотографии, като основен акцент в нея беше поставен върху гледките от гр. Хисаря – не само защото живея в този град, а и защото беше планирана да съвпадне с празниците на града. Част от фотографиите бяха предварително заснети, но една голяма част бяха заснети специално за изложбата и бяха показани за пръв път при откриването и… исках да има елемент на изненада. Пътят от заснемането на първия кадър до рязането на лентата обаче съвсем не е лек.  Може би затова, когато на откриването дойдоха толкова много колеги и приятели се почувствах наистина удовлетворен. Няма да е пресилено да кажа, че след първата самостоятелна изложба престанах да броя колективните изложби и конкурсите, защото тогава осъзнах, че всички посетители са дошли да видят моята работа – не работата на някой от другите участници, заради името на салона или галерията.

Публикация за изложбата в Karlovo-online. Снимка с колегите, които ме уважиха на откриването тук.

Кликнете върху фотографиите по-долу за да ги разгледате на цял екран. За навигация между снимките можете да използвате стрелките на клавиатурата, тъчпада или мишката…

Пожелавам Ви приятни минути с „Моите BG пейзажи“ !

В заключение публикувам и няколко кадъра от откриването на изложбата. Благодаря на туристическия информационен център – гр. Хисаря за поканата и за помощта при реализацията на изложбата! Благодаря на всички приятели, които ме подкрепиха по време на подготовката и на тези, които ме уважиха – на откриването и след това!

снимка от откриването на изложбата "Моите BG пейзажи"
Момент от откриването на изложбата „Моите BG пейзажи“
снимка от откриването на изложбата "Моите BG пейзажи"
Откриване на изложбата „Моите BG пейзажи“
снимка на част от първите посетители
Част от първите посетители разглеждат изложбата

Оставете коментар

Този сайт използва Akismet за борба със СПАМ-а. Научете как се обработват данните за коментарите ви.