Предсватбена фотосесия на Дени и Ники

с 2 коментара

Предсватбена фотосесия (Love story) на Дени и Ники

Желанието за предсватбена фотосесия (Love story) към момента рядко е сред приоритетите на младоженците. Може би защото на нея липсва най-разпознаваемия символ на една сватба – булчинската рокля. А може би защото изисква допълнителни ангажименти и средства. Но мисля, че стремежът към все по-стилни и ефектни сватби скоро ще промени това.  Защото снимките от една хубава предсватбена фотосесия могат да внесат много нови елементи във сватбеното тържество. Като започнем от етикетите на бутилките и тейбъл картичките, преминем през афиша на събитието (разположен до входната врата на ресторанта) и стигнем до най-ефектния начин за презентация – мултимедийно слайдшоу за гостите.

предсватбена фотосесия на Дени и Ники - снимка 1

предсватбена фотосесия на Дени и Ники - снимка 2

Щастлив съм, че Дени и Ники ми се довериха не само за заснемането на тяхната сватба. За  това, че повярваха в  идеята за една романтична фотосесия. Романтична фотосесия сред природните забележителности на Родопите. Избрахме „Каньона на водопадите“ като основна дестинация. Широка лъка и пещерата „Дяволското гърло“ бяха възможности, от които се възползвахме на връщане.

предсватбена фотосесия на Дени и Ники - снимка 3

предсватбена фотосесия на Дени и Ники - снимка 4

предсватбена фотосесия на Дени и Ники - снимка 6

предсватбена фотосесия на Дени и Ники - снимка 7

В галерията по-долу можете да разгледате част от заснетите фотографии. Кликнете върху някоя от тях за преглед на цял екран. За преход между снимките можете да използвате стрелките на клавиатурата. Приятно гледане!

Мултимедийното слайдшоу със снимките от фотосесията

Заедно с младоженците подготвихме мултимедийно слайдшоу със заснетите снимки за гостите на сватбата. Към него добавихме и техните обети един към друг, които също бяха предварително заснети. До самата сватба те знаеха единствено  съдържанието на собствения им обет. Обетът на партньора беше разчувстваща изненада за тях. Предварителният запис им даде възможност да опитат няколко дубъла на сватбените им обещания, което за емоционални хора като тях е особено полезно. Убеден съм, че никога няма да забравят тази първа прожекция на голям екран, изгледана под открито небе заедно с едни от най-близките им хора. За мен като техен сватбен фотограф беше изключително емоционално. Щастлив съм, че не се поколебаха да покажат любовта си един към друг, да я покажат на приятелите си и на целият свят. Приятно гледане!

 

 

 

Ако имате интерес от актуалните предложения на KokoFresha Photography за сватбена фотография, моля последвайте връзката по-долу:

 

Актуални предложения за сватбена фотография на KokoFresha Photography

 

2 Коментара

 1. Дени и Ники
  | Отговор

  Един от най-хубавите ни спомени, сватбените емоции започнаха още от тук и едва дочакахме сватбения си ден, който отново беше изпълнен с мнооого вълнения и прекрасни моменти, всички невероятно запечатани от приказните ни снимки! Благодарим за истинския професионализъм, за уникалното и топло отношение, което направи атмосферата много приятелска и естествена и превърна фотографа ни в неизменна част от задължително присъстващите, даващи ни много настроение и още повече желание гости на нашата сватба 🙂

  • koko
   | Отговор

   Благодаря Ви за хубавите думи! Прекрасно е, когато виждаш, че това което правиш си струва. А любовта винаги си струва! 🙂

Оставете коментар

Този сайт използва Akismet за борба със СПАМ-а. Научете как се обработват данните за коментарите ви.